Przejdź do głównej zawartości
PO
  • Strona główna
  • Więcej
Polski ‎(pl)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
PO
Strona główna
  1. Kursy
  2. Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki - Faculty of Production Engineering and Logistics
  3. Dietetyka i jakość żywności
  4. Niestacjonarne
  5. semestr 1

semestr 1

Pierwsza pomoc przedmedyczna (N23/24Z)

  • Nauczyciel: MARCIN WIELOCH

Psychologia z elementami pedagogiki [N23/24Z]

  • Nauczyciel: KATARZYNA MAREK-KOŁODZIEJ
  • Nauczyciel: BARBARA WASILEWSKA

Przedmiot humanistyczno-społeczny I [N23/24Z]

  • Nauczyciel: EWA POLAŃCZYK

Produkcja surowców roślinnych i zwierzęcych [N23/24Z]

  • Nauczyciel: EWA POLAŃCZYK

Technologia żywności z towaroznawstwem [N23/24Z]

  • Nauczyciel: MAŁGORZATA PASEK

Chemia ogólna i nieorganiczna [N23/24Z]

  • Nauczyciel: DOMINIKA MATUSZEK
  • Nauczyciel: MAŁGORZATA PASEK

Technologie informacyjne [N23/24Z]

Technologie informacyjne kierunku Dietetyka i jakość żywienia
  • Nauczyciel: MARIA NATORSKA

Podstawy ekologii i ochrony środowiska [N23/24Z]

  • Nauczyciel: ANNA HNYDIUK-STEFAN

Podstawy żywienia człowieka [N23/24Z]

  • Nauczyciel: ŻANETA GRZYWACZ
  • Nauczyciel: ANNA HNYDIUK-STEFAN
Skontaktuj się z pomocą techniczną
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną | Deklaracja dostępności
Wspierane przez Moodle

Deklaracja dostępności