Zum Hauptinhalt
PO
  • Startseite
  • Mehr
Deutsch ‎(de)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Login
PO
Startseite
  1. Kurse
  2. Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki - Faculty of Production Engineering and Logistics
  3. Dietetyka i jakość żywności
  4. Stacjonarne
  5. semestr 2

semestr 2

Podstawy immunologii (2023/2024 lato)
Anatomia i fizjologia człowieka (2023/2024 lato)
Język angielski [S23/24L]
Język angielski [S23/24L]
Język angielski [S23/24L]
Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem [S23/24L]
Chemia organiczna i żywności [S23/24L]
Dietetyka ogólna [S23/24L]
Mikrobiologia ogólna i żywności [S23/24L]
Systemy jakości i bezpieczeństwa żywności [S23/24L]
Materiały i opakowania w produkcji żywności [S23/24L]
Procesy i operacje jednostkowe w przemyśle spożywczym [S23/24L]
Website-Support
Sie sind nicht angemeldet. (Login)
Unsere Datenlöschfristen
Laden Sie die mobile App | Deklaracja dostępności
Powered by Moodle

Deklaracja dostępności