Przejdź do głównej zawartości
PO
  • Strona główna
  • Więcej
Polski ‎(pl)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
PO
Strona główna
  1. Kursy
  2. Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki - Faculty of Production Engineering and Logistics
  3. Dietetyka i jakość żywności
  4. Stacjonarne
  5. semestr 2

semestr 2

Podstawy immunologii (2023/2024 lato)
Anatomia i fizjologia człowieka (2023/2024 lato)
Język angielski [S23/24L]
Język angielski [S23/24L]
Język angielski [S23/24L]
Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem [S23/24L]
Chemia organiczna i żywności [S23/24L]
Dietetyka ogólna [S23/24L]
Mikrobiologia ogólna i żywności [S23/24L]
Systemy jakości i bezpieczeństwa żywności [S23/24L]
Materiały i opakowania w produkcji żywności [S23/24L]
Procesy i operacje jednostkowe w przemyśle spożywczym [S23/24L]
Skontaktuj się z pomocą techniczną
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną | Deklaracja dostępności
Wspierane przez Moodle

Deklaracja dostępności