Przejdź do głównej zawartości
PO
  • Strona główna
  • Więcej
Polski ‎(pl)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
PO
Strona główna
  1. Kursy
  2. Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki - Faculty of Production Engineering and Logistics
  3. Dietetyka i jakość żywności
  4. Niestacjonarne
  5. semestr 2

semestr 2

Podstawy immunologii (2023/2024 lato)

  • Nauczyciel: EDYTA MAJORCZYK
  • Nauczyciel: DOMINIKA MATUSZEK

Anatomia i fizjologia człowieka (2023/2024 lato)

  • Nauczyciel: MONIKA BŁASZCZYSZYN

Język angielski [N23/24L]

  • Nauczyciel: BOGUSŁAWA KOWALCZYK

Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem [N23/24L]

  • Nauczyciel: EWA POLAŃCZYK

Dietetyka ogólna [N23/24L]

  • Nauczyciel: KAROLINA ORZECHOWSKA

Mikrobiologia ogólna i żywności [N23/24L]

  • Nauczyciel: JUSTYNA JAŚNIEWICZ

Chemia organiczna i żywności [N23/24L]

  • Nauczyciel: JUSTYNA JAŚNIEWICZ
  • Nauczyciel: MAŁGORZATA PASEK

Systemy jakości i bezpieczeństwa żywności [N23/24L]

  • Nauczyciel: KATARZYNA HYS

Procesy i operacje jednostkowe w przemyśle spożywczym [N23/24L]

  • Nauczyciel: ŁUKASZ BIŁOS

Materiały i opakowania w produkcji żywności [N23/24L]

  • Nauczyciel: ŁUKASZ BIŁOS
Skontaktuj się z pomocą techniczną
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną | Deklaracja dostępności
Wspierane przez Moodle

Deklaracja dostępności