Zum Hauptinhalt
PO
  • Startseite
  • Mehr
Deutsch ‎(de)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Login
PO
Startseite
  1. Kurse
  2. Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki - Faculty of Production Engineering and Logistics
  3. Dietetyka i jakość żywności
  4. Niestacjonarne
  5. semestr 2

semestr 2

Podstawy immunologii (2023/2024 lato)

  • Trainer/in: EDYTA MAJORCZYK
  • Trainer/in: DOMINIKA MATUSZEK

Anatomia i fizjologia człowieka (2023/2024 lato)

  • Trainer/in: MONIKA BŁASZCZYSZYN

Język angielski [N23/24L]

  • Trainer/in: BOGUSŁAWA KOWALCZYK

Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem [N23/24L]

  • Trainer/in: EWA POLAŃCZYK

Dietetyka ogólna [N23/24L]

  • Trainer/in: KAROLINA ORZECHOWSKA

Mikrobiologia ogólna i żywności [N23/24L]

  • Trainer/in: JUSTYNA JAŚNIEWICZ

Chemia organiczna i żywności [N23/24L]

  • Trainer/in: JUSTYNA JAŚNIEWICZ
  • Trainer/in: MAŁGORZATA PASEK

Systemy jakości i bezpieczeństwa żywności [N23/24L]

  • Trainer/in: KATARZYNA HYS

Procesy i operacje jednostkowe w przemyśle spożywczym [N23/24L]

  • Trainer/in: ŁUKASZ BIŁOS

Materiały i opakowania w produkcji żywności [N23/24L]

  • Trainer/in: ŁUKASZ BIŁOS
Website-Support
Sie sind nicht angemeldet. (Login)
Unsere Datenlöschfristen
Laden Sie die mobile App | Deklaracja dostępności
Powered by Moodle

Deklaracja dostępności