Skip to main content
PO
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Log in
PO
Home
  1. Courses
  2. Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki - Faculty of Production Engineering and Logistics
  3. Dietetyka i jakość żywności
  4. Niestacjonarne
  5. semestr 2

semestr 2

Podstawy immunologii (2023/2024 lato)

  • Teacher: EDYTA MAJORCZYK
  • Teacher: DOMINIKA MATUSZEK

Anatomia i fizjologia człowieka (2023/2024 lato)

  • Teacher: MONIKA BŁASZCZYSZYN

Język angielski [N23/24L]

  • Teacher: BOGUSŁAWA KOWALCZYK

Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem [N23/24L]

  • Teacher: EWA POLAŃCZYK

Dietetyka ogólna [N23/24L]

  • Teacher: KAROLINA ORZECHOWSKA

Mikrobiologia ogólna i żywności [N23/24L]

  • Teacher: JUSTYNA JAŚNIEWICZ

Chemia organiczna i żywności [N23/24L]

  • Teacher: JUSTYNA JAŚNIEWICZ
  • Teacher: MAŁGORZATA PASEK

Systemy jakości i bezpieczeństwa żywności [N23/24L]

  • Teacher: KATARZYNA HYS

Procesy i operacje jednostkowe w przemyśle spożywczym [N23/24L]

  • Teacher: ŁUKASZ BIŁOS

Materiały i opakowania w produkcji żywności [N23/24L]

  • Teacher: ŁUKASZ BIŁOS
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app | Deklaracja dostępności
Powered by Moodle

Deklaracja dostępności