Przejdź do głównej zawartości
PO
  • Strona główna
  • Więcej
Polski ‎(pl)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
PO
Strona główna
  1. Kursy
  2. Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki - Faculty of Production Engineering and Logistics
  3. Technologia żywności i żywienie człowieka
  4. Stacjonarne
  5. semestr 2

semestr 2

Fizyka dla inżynierów II [S22/23L]
Matematyka II [S22/23L]
Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem [S22/23L]
Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem [S22/23L]
Chemia produktów rolno-spożywczych [S22/23L]
Chemia organiczna [S22/23L]
Materiały i opakowania w przemyśle spożywczym [S22/23L]
Maszyny i aparaty przemysłu spożywczego [S22/23L]
Komputerowe wspomaganie projektowania [S22/23L]
Fizyka dla inżynierów II [21/22L]
Chemia produktów rolno – spożywczych [21/22L]
Maszyny i aparaty przemysłu spożywczego [21/22L]
Przedmiot humanistyczno-społeczny II - Skuteczna komunikacja i zarządzanie konfliktem [21/22L]
Przedmiot humanistyczno-społeczny I - Motywacja i zarządzanie czasem [21/22L]
Materiały i opakowania w przemyśle spożywczym [21/22L]
Chemia organiczna [21/22L]
Komputerowe wspomaganie projektowania [21/22L]
Skontaktuj się z pomocą techniczną
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną | Deklaracja dostępności
Wspierane przez Moodle

Deklaracja dostępności