Przejdź do głównej zawartości
PO
  • Strona główna
  • Więcej
Polski ‎(pl)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
PO
Strona główna
  1. Kursy
  2. Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki - Faculty of Production Engineering and Logistics
  3. Technologia żywności i żywienie człowieka
  4. Stacjonarne
  5. semestr 3

semestr 3

Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego [S23/24Z]
Utrwalanie żywności [S23/24Z]
Podstawy biotechnologii żywności [S23/24Z]
Podstawy technologii i przechowalnictwa żywności [S23/24Z]
Prawo żywnościowe [S23/24Z]
Biochemia ogólna [S23/24Z]
Analiza i ocena jakości żywności [S23/24Z]
Chemia fizyczna [S23/24Z]
Podstawy technologii i przechowalnictwa żywności [22/23Z]
Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego [22/23Z]
Analiza i ocena jakości żywności [22/23Z]
Biochemia ogólna [22/23Z]
Chemia fizyczna [22/23Z]
Utrwalanie żywności [22/23Z]
Prawo żywnościowe [22/23Z]
Podstawy biotechnologii żywności [22/23Z]
Skontaktuj się z pomocą techniczną
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną | Deklaracja dostępności
Wspierane przez Moodle

Deklaracja dostępności