Przejdź do głównej zawartości
PO
  • Strona główna
  • Więcej
Polski ‎(pl)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
PO
Strona główna
  1. Kursy
  2. Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki - Faculty of Production Engineering and Logistics
  3. Technologia żywności i żywienie człowieka
  4. Stacjonarne
  5. semestr 4

semestr 4

Metrologia techniczna i technika mikroskopowania [S23/24L]
Podstawy produkcji surowców roślinnych i zwierzęcych [S23/24L]
Technologia spożywczych produktów fermentowanych [S23/24L]
Żywienie człowieka z elementami anatomii i fizjologii [S23/24L]
Procesy cieplno-dyfuzyjne [S23/24L]
Procesy i operacje jednostkowe [S23/24L]
Toksykologia żywności [S23/24L]
Magazynowanie i transport [S23/24L]
Mikrobiologia techniczna [S23/24L]
Żywienie człowieka z elementami anatomii i fizjologii [S22/23L]
Toksykologia żywności [S22/23L]
Podstawy produkcji surowców roślinnych i zwierzęcych [S22/23L]
Mikrobiologia techniczna [S22/23L]
Technologia spożywczych produktów fermentowanych [S22/23L]
Procesy i operacje jednostkowe [S22/23L]
Procesy cieplno-dyfuzyjne [S22/23L]
Metrologia techniczna i technika mikroskopowania [S22/23L]
Magazynowanie i transport [S22/23L]
Magazynowanie i transport
Skontaktuj się z pomocą techniczną
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną | Deklaracja dostępności
Wspierane przez Moodle

Deklaracja dostępności