Zum Hauptinhalt
PO
  • Startseite
  • Mehr
Deutsch ‎(de)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Login
PO
Startseite
  1. Kurse
  2. Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki - Faculty of Production Engineering and Logistics
  3. Technologia żywności i żywienie człowieka
  4. Niestacjonarne
  5. semestr 5
  6. Jakość i bezpieczeństwo żywności

Jakość i bezpieczeństwo żywności

Metrologia procesowa
Termodynamika procesowa
Projektowanie technologiczne
Technologia przetwarzania produktów roślinnych i zwierzęcych - I
Jakość produktów pochodzenia zwierzęcego - I
Dietetyka i suplementacja
Wprowadzenie do badań naukowych ze statystyką ogólną
Biochemia ogólna
Maszyny i aparaty przemysłu spożywczego - II
Organizacja produkcji
Język angielski
Website-Support
Sie sind nicht angemeldet. (Login)
Unsere Datenlöschfristen
Laden Sie die mobile App
| Deklaracja dostępności
Powered by Moodle

Deklaracja dostępności