Skip to main content
PO
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Log in
PO
Home
  1. Courses
  2. Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki - Faculty of Production Engineering and Logistics
  3. Technologia żywności i żywienie człowieka
  4. Niestacjonarne
  5. semestr 5
  6. Jakość i bezpieczeństwo żywności

Jakość i bezpieczeństwo żywności

Metrologia procesowa
Termodynamika procesowa
Projektowanie technologiczne
Technologia przetwarzania produktów roślinnych i zwierzęcych - I
Jakość produktów pochodzenia zwierzęcego - I
Dietetyka i suplementacja
Wprowadzenie do badań naukowych ze statystyką ogólną
Biochemia ogólna
Maszyny i aparaty przemysłu spożywczego - II
Organizacja produkcji
Język angielski
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
| Deklaracja dostępności
Powered by Moodle

Deklaracja dostępności