Przejdź do głównej zawartości
PO
  • Strona główna
  • Więcej
Polski ‎(pl)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
PO
Strona główna
  1. Kursy
  2. Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki - Faculty of Production Engineering and Logistics
  3. Technologia żywności i żywienie człowieka
  4. Niestacjonarne
  5. semestr 6

semestr 6

Technologia przetwarzania produktów roślinnych i zwierzęcych - II [21/22L]
Rachunek kosztów dla inżynierów [21/22L]
Praca przejściowa [21/22L]
Bezpieczeństwo pracy [21/22L]
Biologiczne podstawy produkcji surowców roślinnych i zwierzęcych [21/22L]
Procesy wymiany ciepła w technologii żywności [21/22L]
Jakość produktów pochodzenia zwierzęcego - II [21/22L]
Moduł wybieralny III - Komunikacja społeczna [21/22L]
Zasady produkcji bezpiecznej żywności [21/22L]
Mikrobiologia techniczna [21/22L]
Język angielski [21/22L]
Skontaktuj się z pomocą techniczną
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną
| Deklaracja dostępności
Wspierane przez Moodle

Deklaracja dostępności