Zum Hauptinhalt
PO
  • Startseite
  • Mehr
Deutsch ‎(de)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Login
PO
Startseite
  1. Kurse
  2. Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki - Faculty of Production Engineering and Logistics
  3. Technologia żywności i żywienie człowieka
  4. Niestacjonarne
  5. semestr 6

semestr 6

Technologia przetwarzania produktów roślinnych i zwierzęcych - II [21/22L]
Rachunek kosztów dla inżynierów [21/22L]
Praca przejściowa [21/22L]
Bezpieczeństwo pracy [21/22L]
Biologiczne podstawy produkcji surowców roślinnych i zwierzęcych [21/22L]
Procesy wymiany ciepła w technologii żywności [21/22L]
Jakość produktów pochodzenia zwierzęcego - II [21/22L]
Moduł wybieralny III - Komunikacja społeczna [21/22L]
Zasady produkcji bezpiecznej żywności [21/22L]
Mikrobiologia techniczna [21/22L]
Język angielski [21/22L]
Website-Support
Sie sind nicht angemeldet. (Login)
Unsere Datenlöschfristen
Laden Sie die mobile App
| Deklaracja dostępności
Powered by Moodle

Deklaracja dostępności