Skip to main content
PO
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Log in
PO
Home
  1. Courses
  2. Wydział Wychowania Fizycznego i Fizjoterapii - Faculty of Physical Education and Physiotherapy
  3. Turystyka i Rekreacja
  4. Stacjonarne
  5. I stopień
  6. Semestr 5 sp. HiG

Semestr 5 sp. HiG

Obsługa gościa w hotelarstwie i gastronomii (2023/2024 zima)
Organizacja usług hotelarskich i gastronomicznych (2023/2024 zima)
Usługi spa i wellness w obiektach hotelarskich (2023/2024 zima)
Nowoczesne metody oraz techniki zarządzania w hotelarstwie i gastronomii (2023/2024 zima)
Enoturystyka (2023/2024 zima)
Organizacja usług hotelarskich i gastronomicznych (2022/2023 zima)
Geograficzne przesłanki lokalizacji usług hotelarskich i gastronomicznych (2022/2023 zima)
Obsługa gościa w hotelarstwie i gastronomii (2022/2023 zima)
Nowoczesne metody i techniki zarządzania w hotelarstwie i gastronomii (2022/2023 zima)
Geograficzne przesłanki lokalizacji usług hotelarskich i gastronomicznych
Geograficzne przesłanki lokalizacji usług hotelarskich i gastronomicznych (21/22 zima S)
Nowoczesne metody i techniki zarządzania w hotelarstwie i gastronomii
Nowoczesne metody i techniki zarządzania w hotelarstwie i gastronomii (21/22 zima S)
Obsługa gościa w hotelarstwie i gastronomii
Obsługa gościa w hotelarstwie i gastronomii (21/22 zima S)
Organizacja usług hotelarskich i gastronomicznych
Organizacja usług hotelarskich i gastronomicznych (21/22 zima S)
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app | Deklaracja dostępności
Powered by Moodle

Deklaracja dostępności