Przejdź do głównej zawartości
PO
  • Strona główna
  • Więcej
Polski ‎(pl)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
PO
Strona główna
  1. Kursy
  2. Wydział Wychowania Fizycznego i Fizjoterapii - Faculty of Physical Education and Physiotherapy
  3. Turystyka i Rekreacja
  4. Stacjonarne
  5. I stopień
  6. Semestr 5 sp. HiG

Semestr 5 sp. HiG

Obsługa gościa w hotelarstwie i gastronomii (2023/2024 zima)
Organizacja usług hotelarskich i gastronomicznych (2023/2024 zima)
Usługi spa i wellness w obiektach hotelarskich (2023/2024 zima)
Nowoczesne metody oraz techniki zarządzania w hotelarstwie i gastronomii (2023/2024 zima)
Enoturystyka (2023/2024 zima)
Organizacja usług hotelarskich i gastronomicznych (2022/2023 zima)
Geograficzne przesłanki lokalizacji usług hotelarskich i gastronomicznych (2022/2023 zima)
Obsługa gościa w hotelarstwie i gastronomii (2022/2023 zima)
Nowoczesne metody i techniki zarządzania w hotelarstwie i gastronomii (2022/2023 zima)
Geograficzne przesłanki lokalizacji usług hotelarskich i gastronomicznych
Geograficzne przesłanki lokalizacji usług hotelarskich i gastronomicznych (21/22 zima S)
Nowoczesne metody i techniki zarządzania w hotelarstwie i gastronomii
Nowoczesne metody i techniki zarządzania w hotelarstwie i gastronomii (21/22 zima S)
Obsługa gościa w hotelarstwie i gastronomii
Obsługa gościa w hotelarstwie i gastronomii (21/22 zima S)
Organizacja usług hotelarskich i gastronomicznych
Organizacja usług hotelarskich i gastronomicznych (21/22 zima S)
Skontaktuj się z pomocą techniczną
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną | Deklaracja dostępności
Wspierane przez Moodle

Deklaracja dostępności