Przejdź do głównej zawartości
PO
  • Strona główna
  • Więcej
Polski ‎(pl)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
PO
Strona główna
  1. Kursy
  2. Wydział Wychowania Fizycznego i Fizjoterapii - Faculty of Physical Education and Physiotherapy
  3. Turystyka i Rekreacja
  4. Stacjonarne
  5. I stopień
  6. Semestr 6 sp. HiG

Semestr 6 sp. HiG

Yield management i budżetowanie w hotelu (2023/2024 lato)
Prowadzenie negocjacji i spotkań biznesowych w hotelu (2023/2024 lato)
Hotelarstwo i gastronomia na obszarach wiejskich (2023/2024 lato)
Organizacja eventów (2023/2024 lato)
Zarządzanie jakością usług hotelarskich i gastronomicznych (2022/2023 lato)
Hotelarstwo i gastronomia na obszarach wiejskich (2022/2023 lato)
Rachunkowość zarządcza, yield management i budżetowanie w hotelu [S22/23L]
Rachunkowość zarządcza, yield management i budżetowanie w hotelu (2021/2022 lato)
Zarządzanie jakością usług hotelarskich i gastronomicznych (2021/2022 lato)
Prowadzenie negocjacji i spotkań biznesowych w hotelu (2021/2022 lato)
Hotelarstwo i gastronomia na obszarach wiejskich (2021/2022 lato)
Hotelarstwo i gastronomia na obszarach wiejskich 1 st. S [20/21L]
Prowadzenie negocjacji i spotkań biznesowych w hotelu 1 st. S [20/21L]
Rachunkowość zarządcza, yield management i budżetowanie w hotelu 1 st. S [20/21L]
Zarządzanie jakością usług hotelarskich i gastronomicznych 1 st. S [20/21L]
Skontaktuj się z pomocą techniczną
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną | Deklaracja dostępności
Wspierane przez Moodle

Deklaracja dostępności